Ciolacu: Este prima oară în istoria României când s-a creat un echilibru între cheltuieli și investiții

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că, pentru prima oară în istoria României, s-a creat un echilibru între cheltuieli şi investiţii, iar, în acest moment, ţara noastră are un deficit de 56 de miliarde de lei şi cheltuieli pe investiţii de 57 de miliarde de lei.

Şeful Executivului a efectuat luni, alături de vicepremierul Marian Neacşu şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, o vizită de lucru la Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 4 (Tigveni – Curtea de Argeş).

„Cred că e prima străpungere după perioada comunistă şi nu este o lucrare întinsă, dar este foarte dificilă. Este evident că, deja, constructorul este în avans cu lucrările şi aş dori să-l felicit. Sunt ferm convins că dacă am fi fost în Schengen aţi fost şi mai în avans, lucrurile ar fi mers mult mai uşor. În acest moment, România are, că tot vorbim şi ne place de acest deficit, cu toţii devenim experţi în deficite, are un deficit de 56 de miliarde şi cheltuieli pe investiţii de 57 de miliarde. Este prima oară în istoria României când s-a creat acest echilibru între cheltuieli şi investiţii. Cunoaştem cu toţii situaţia, când am venit prim-ministru. Înţeleg, anumite persoane sunt supărate pentru că direcţionăm, în primul şi în primul rând, banii către investiţii”, a afirmat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: