Nicolae Ciucă a vorbit despre viitoarele proiecte ale PNL la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu”

Sursa foto: media.pnl.ro

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a participat la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighet. Liberalul a precizat că evenimentul este un bun cadru de discuție despre viitoarele proiecte ale PNL, alături de tinerii liberali.

”Pe inovația pe care o să o aducă cei tineri se bazează dezvoltarea României din perioada următoare. Ei au îndemânarea folosirii celor mai avansate instrumente de comunicare, a ultimelor tehnologii și pot să arate tuturor care sunt performanțele guvernării liberale. Trebuie să prezentăm oamenilor ce am făcut bine și care sunt proiectele noastre pentru continuarea dezvoltării și a modernizării României.

Le-am spus tinerilor că nu trebuie să ne fie teamă de alții, din exteriorul partidului nostru. Nu de curente populiste sau extremiste trebuie să ne temem; acestea au existat și vor exista. Să ne temem de ceea ce noi nu vom face dacă intrăm în defensivă, într-o stare de intimidare. PNL nu este un partid caracterizat de blazare, ci cu un blazon istoric.

PNL are în spate o istorie de 148 de ani, timp în care a garantat dezvoltarea economică a țării. Ultimii patru ani, în care am fost la guvernare, sunt marcați de realizări și obiective atinse: de la investiții și un nivel record de absorbție a fondurilor europene, la sprijin pentru mediul de afaceri și creșterea sustenabilă a veniturilor populației, până la creștere economică în condiții dificile. Trebuie să avem energia de a merge din poartă în poartă, pentru a spune oamenilor adevărul. Să prezentăm rezultatele noastre și ceea ce putem să facem pe viitor.

Având deschidere față de cetățeni, putem privi anul electoral 2024 cu încrederea și determinarea de a câștiga. Cu încrederea în noi înșine!”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: