Cine ar putea fi candidatul PNL la Primăria Brașov: „Conform statutului, așa e”

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, Sebastian Mihai Rusu, viceprimarul liberal al Brașovului, a declarat că, potrivit actualului statut al PNL, el este candidatul formațiunii politice la alegerile locale din 2024 – la fotoliul de primar al municipiului. Rusu a admis, însă, că „întotdeauna calculele se fac și în funcție de sondaje și de liderii care pot să câștige”.

„Discuțiile sunt ample vizavi de această candidatură. Conform statutului partidului, la ora actuală, ca președinte al organizației municipale sunt candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, dar știți bine că întotdeauna calculele se fac și în funcție de sondaje și de liderii care pot să câștige. Și colegul meu, Adrian Vestea, Ministerul Dezvoltării, cu siguranță este bine clasat în acest top și trebuie să fim conștienți de acest lucru. Dar până se va lua decizia, eu trebuie să-mi duc mandatul la capăt. Eu trebuie să lupt pentru brașoveni. Îmi place ceea ce fac și chiar îmi doresc și cred că Brașov merită mai mult din toate punctele de vedere”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu, la Puterea Știrilor.

„Oamenii sunt nemulțumiți de activitatea lui Coliban”

„Trebuie doar să ieși din casă, să te plimbi 20min, să observi ghenele de gunoi care dau pe afară, străzile pline de gropi, vegetație netunsă, copaci netoaletați. Chestiuni simple. Pe de altă parte, proiectele administrației-liberale pe care noi le-am început cu ceva ani în urmă începe să se laude cu ele. Pentru că dânsul nu a creat nimic, fie că vorbim de Sala Polivalentă, fie că vorbim de extinderea terminalului de la gară ș.a.m.d. Sunt proiectele administrației liberale. Dânsul nu a făcut decât să le blocheze”, a mai spus viceprimarul liberal.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: