Se deschide primul Târg de Crăciun din Bucureşti

Sursa foto: Unsplash

West Side Christmas Market îşi deschide porţile miercuri, la ora 19, 00, în Parcul Drumul Taberei, a informat, luni, Primăria Sectorului 6. În 2022, West Side Christmas Market a fost votat cel mai frumos târg de Crăciun din România şi a atras 1 milion de vizitatori. Evenimentul ajuns la a treia ediţie este organizat de Untold Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

„Timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, bucureştenii vor avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminiţe şi decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuţa lui Moş Crăciun, atelierul spiriduşilor, concerte, bunătăţi culinare tradiţionale şi multe, multe surprize”, transmit organizatorii.

West Side Chistmas Market este primul târg de Crăciun care se deschide în Capitală. În prima seară vor fi aprinse luminile de sărbătoare, va fi organizat un foc de artificii şi va avea loc un concert Fuego.

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit şi cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Şi se autofinanţează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe şi decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, a afirmat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: