Hoț din Iași, prins după ce s-a împotmolit în noroi. Iubita l-a însoțit la spargere, convinsă că se ducea la alta

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Un hoț din Iași a fost prins după ce s-a împotmolit în noroi când fugea de polițiști. Bărbatul tocmai dăduse o spargere la o casă de amanet, alături de trei complici, iar la ieșire au dat nas în nas cu o patrulă de poliție.

Trei bărbați au fost condamnați de Judecătoria Iași la pedepse cuprinse între 4 luni de supraveghere și 2 ani plus 589 de zile de închisoare rămase din altă pedeapsă, pentru un furt petrecut în ianuarie 2022, când au spart o casă de amanet din oraș, scrie Ziarul de Iași.

Isprăvile lor par mai degrabă desprinse din comediile cu hoți. Prima dată au plecat hotărâți la spargere patru bărbați, dar au fost tot drumul însoțiți de iubita unuia dintre ei, care l-a cicălit încontinuu, convinsă de faptul că omul ei nu mergea la ”muncă”, ci la altă femeie.

După ce s-a convins că iubitul ei chiar se duce să dea o spargere, femeia s-a întors din drum, iar cei patru au încercat să spargă ușa de la casa de amanet. În ciuda eforturilor lor, ușa nu a cedat, așa că hoții au abandonat operațiunea.

Au încercat însă din nou, după doar câteva zile, la aceeași casă de amanet, dar de data aceasta erau doar trei- doi frați și un minor, poreclit Benonaș. Noua încercare s-a dovedit cu succes, iar hoții au reușit să intre în casa de amanet după ce au forțat ușa cu o rangă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL