Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Sursa foto: brasovairport.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a afirmat, vineri, că este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, în condiţiile în care este clar că trebuie gândit eficient economic. “Să dea Dumnezeu să avem operatori ca să putem avea un program de 24 de ore din 24”, a mai declarat preşedintele CJ Braşov.

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.
“În data de 15 iunie 2023, s-a inaugurat Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav. Înainte de 15 iunie, data de 11 respectiv 12 iunie, au fost Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov -Ghimbav şi acolo au venit aproximativ 60.000 de braşoveni, şi probabil că nu numai braşoveni, dornici să vadă dacă acest aeroport s-a finalizat.
Şi, spre plăcuta surprindere a multor braşoveni, acest aeroport a fost edificat şi, de asemenea, în data de 15 nu numai că s-a tăiat panglica la Aeroportul Internaţional Braşov -Ghimbav, ci efectiv prima aeronavă Tarom a aterizat pe pistă şi, respectiv, a decolat după două ore. Iar la nici o oră distanţă de când a aterizat aeronava de la Tarom, o companie românească, Dan Air, a început să opereze şi, respectiv,  să realizeze curse regulate internaţionale de pe aeroportul internaţional Braşov – Ghimbav”, a afirmat preşedintele CJ Braşov.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: