Barbu despre Casa Unirea: Am trimis Corpul de Control; situaţia nu este bună (VIDEO)

Sursa foto: Florin Barbu (Facebook)

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat marţi că a trimis Corpul de Control al ministerului la Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea, în urma neregulilor semnalate de Consiliul de Administraţie referitoare la valorificarea unor produse de import prin această societate, nu doar din producţia autohtonă, urmând să ia „măsurile cele mai dure” dacă vor fi găsite nereguli.

„Situaţia nu este una bună, informaţiile sunt corecte (privind valorificarea produselor de import n.r.). În momentul de faţă am trimis Corpul de Control la Casa Unirea. Aştept raportul şi bineînţeles că voi lua deciziile care se impun. Am fost solicitat atât de Consiliul de Administraţie cât şi de AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor) să transmit Corpul de Control către Casa Unirea. După finalizarea acestui control vi-l voi pune la dispoziţie”, a declarat, marţi, Florin Barbu, la finalul discuţiilor cu asociaţiile din sectorul bovin.

Acesta a fost întrebat care mai este situaţia la Casa Unirea în condiţiile în care prin această entitate nu sunt comercializate doar produse româneşti.

Şeful MADR a explicat că el nu poate interveni la Casa Unirea şi nu deţine informaţii referitoare la cantităţile de produse din import care se vând prin Casa Unirea.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: