Nicușor Dan blochează Capitala vreme de 3 zile din ”datorie” față de Ludovic Orban și pe filiera Diana Șoșoacă

Sursa foto: Facebook

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a făcut o „piruetă” și a anunțat, joi, că a aprobat organizarea unui protest – care urmează a se desfășura timp de 3 zile în Piața Constituției din București. Nu mai puțin de 5.000 de oameni și 200 de vehicule vor bloca traficul și așa supraaglomerat din cel mai mare oraș al României, dar în spatele deciziei de ultimă oră a edilului se ascund interese ascunse, până acum, în culise.

Inițial, Nicușor Dan a fost împotriva desfășurării unui astfel de protest în București. În data de 16 ianuarie, Nicușor Dan a anunțat că a respins solicitarea de protest în Piața Victoriei a transportatorilor şi a fermierilor. Primarul general al Capitalei a precizat că această solicitare nu este ”rezonabilă”.

”Am respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor pentru că nu este rezonabilă. Aceştia au solicitat explicit ocuparea integrală de vineri până luni a Pieţei Victoriei şi a străzilor adiacente, pentru 15.000 de maşini si utilaje”, a scris Nicușor Dan pe Facebook, considerând că orașul ar fi blocat într-o astfel de situație.

Surprinzător, același Nicușor Dan s-a „sucit” după puțin timp, și a „uitat” că Bucureștiul va fi blocat de protestul transportatorilor și al fermierilor. În consecință, Capitala va fi paralizată timp de trei zile, după ce edilul a decis să aprobe protestul care se va desfășura în zilele de 21, 22 și 23 ianuarie.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: