Scandalul care zguduie PNL ia amploare. Adevăratul motiv pentru care Iohannis l-a mazilit pe Volintiru

În această săptămână în PNL au avut loc câteva „decapitări” politice, printre care Mihail Volintiru, fostul președinte al PNL Dâmbovița.

Potrivit dambovitanews.ro se pare că PNL datorează firmei AMMA PRINT SRL, deținută de către Mihail Volintiru, aproximativ un milion de euro, datorie care a depășit de mult termenele scadente. Pentru a recupera această sumă imensă, fostul președinte al PNli.

Pentru cei care doresc să verifice informația, prezentăm și numerele dosarelor: dosarele 29121/299/2014 și 29118/299/2014 aflate pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 București și dosarul 24 452/3/2014 aflat pe rolul Tribunalului București.

Aceasta ar fi realitatea din spatele demiterii lui Mihail Volintiru, fostul președinte al PNL Dâmbovița. Pentru faptul că și-a solicitat drepturile în instanță, Volintiru a plătit cu funcția politică, informează dambovitanews.ro.

Mihail Volintiru, contactat de pesurse.ro a declarat că este adevărat că PNL datorează firmei AMMA PRINT SRL deținută de acesta o sumă de bani, dar nu un milion de euro, ci de fapt datoria este de două milioane de euro.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: