Accident rutier pe A1. Sens de mers restricționat

Accident A1
Sursa foto: Alba Carolina TV ? facebook

Un accident rutier în care au fost implicate, conform primelor date, trei autoturisme şi o remorcă a avut loc, marţi, pe autostrada A1, în dreptul localităţii Pianu de Jos, în judeţul Alba. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie, în urma evenimentului rutier.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, accidentul a avut loc la kilometrul 318 al autostrăzii A 1, zona localităţii Pianu de Jos, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie.

Primele date de la locul accidentului arată că trei autoturisme şi o remorcă au fost implicate, în autovehicule aflându-se, în total, cinci persoane. Nu există persoane încarcerate în urma evenimentului, iar una dintre cele implicate este rănită uşor.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: