Actorul Stanley Tucci a fost în R. Moldova. El s-a întâlnit cu refugiaţi ucraineni şi a învăţat să gătească borş

Stanley Tucci
Sursa foto: captura foto// youtube - PAUL McCARTNEY

Actorul american Stanley Tucci, cunoscut în roluri de medic în „ER”, director artistic în „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi maestru de ceremonie în „Hunger Games”, a vizitat recent R. Moldova, unde s-a întâlnit cu refugiaţi din Ucraina. Aceştia l-au învăţat pe Tucci cum să pregătească borş, iar actorul a decis să împărtăşească reţeta cu urmăritorii săi de pe reţelele de socializare.

Într-un videoclip publicat pe online, Stanley Tucci a arătat cum a pregătit borşul, iar apoi l-a degustat. Ce-i drept, actorului nu i-a plăcut rezultatul final, precizând că „a făcut ceva greşit”. Acesta a menţionat că va încerca să gătească borş din nou, informează newsmaker.md. La 30 noiembrie, Stanley Tucci a publicat pe Instagram un video filmat într-o bucătărie.

„M-am întors recent din Moldova, o ţară mică situată între Ucraina şi România. Am fost acolo cu UNHCR pentru a mă întâlni cu o mulţime de persoane strămutate din Ucraina. (…) Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut acolo a fost să gătesc cu femeile ucrainene. Iar una dintre ele, care este bucătar-şef, m-a învăţat să fac borş, pe care-l ador”, a spus actorul.

Acesta a declarat că va găti borş şi va împărtăşi reţeta cu urmăritorii săi în onoarea ucrainencelor care l-au învăţat cum să pregătească acest fel de mâncare.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: