Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene: Şmecheria se încheie începând de azi

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, anunţă miercuri că ”este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă”. ”Ne vom despărţi rapid de toti care nu înteleg ce înseamnă serviciul public. Faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în minister”, mai spune Câciu. Ministrul anunţă că în perioada imediat următoare va prezenta Guvernului o ordonanţă prin care vom stabili clar care sunt restricţiile si constrângerile pe care trebuie să le aibă un funcţionar care lucrează cu fonduri europene şi guvernamentale, mai ales restricţia de oferi consultanţă.

”Şmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii funcţionari ai MIPE să aibă astfel de preocupări şi să dea consultanţă în privat, prevalându-se de o legislaţie mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atribuţiile pe care le au şi pentru care sunt plătiţi din bani publici. Ne vom despărţi rapid de toţi care nu înţeleg ce înseamnă serviciul public”, anunţă ministrul Adrian Câciu într-o postare pe Facebook.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene precizează că ”faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în MIPE şi care au făcut ca această instituţie să aibă cele mai bune rezultate în materia absorbţiei de fonduri europene şi de finanţare a dezvoltării economiei româneşti”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL