Aglomeraţie în vămile cu Bulgaria şi Ungaria

foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Autorităţile au raportat trafic intens la punctele de trecere a frontierei Nădlac, Vama Veche și Negru Vodă.

Cea mai aglomerată vamă din vestul ţării, pe ambele sensuri de circulaţie, este Nădlac, unde timpul de aşteptare ajunge la 40 de minute, scrie rador.ro.

De asemenea, traficul a devenit intens la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria, respectiv Vama Veche şi Negru Vodă, unde se aşteaptă aproape o oră, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Totodată, va fi aglomeraţie, luni, pe Autostrada Soarelui spre litoral și pe DN 39 Agigea-Eforie Nord.

Mai mult, de la ora 12:00 la ora 22:00, pe autostrada A2, sensul Constanța-București, va fi restricție pentru camioane, o interdicție de tonaj care se aplică în conformitate cu programul estival din lunile iulie și august.

Specialiștii estimează că, în condițiile în care vor urma noi zile cu temperaturi ridicate, autoritățile vor institui noi restricții pentru protejarea asfaltului pe rețeaua de drumuri naționale.

Ca și până acum, restricțiile nu se vor aplica pe autostrăzi și pe drumurile expres. În zona spre litoral nu sunt lucrări cu restricții la podurile dunărene Fetești și Cernavodă. La stațiile de taxare Fetești, prima bandă este cu barieră și plată cash, iar benzile doi și trei – cu tarif electronic și posibilitatea de a plăti taxa până la sfârșitul zilei următoare trecerii,

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL