Alba: Liderul judeţean al PMP s-a înscris în PNL

Sursa: Ion Dumitrel, Facebook

Liderul PMP Alba, Clement Negruţ, s-a înscris duminică în Partidul Naţional Liberal, la o zi după ce liderul USR Alba, Beniamin Todosiu, a devenit membru al Partidului Social Democrat.

„Bucuria de a avea alături un prieten nu poate fi egalată de nimic, cu atât mai mult cu cât realizează temelia unui proiect politic la care ţin foarte mult: unirea formaţiunilor de centru-dreapta. Îţi mulţumesc, Milule! De astăzi, Clement Negruţ împreună cu o bună parte din colegii de la PMP fac parte din marea familie de centru-dreapta a PNL-ului”, a transmis pe Facebook, liderul PNL Alba, Ion Dumitrel, care a postat şi o fotografie în care apare alături de fostul său coleg de partid până în 2013, ambii provenind din Partidul Democrat.

Dumitrel a adăugat că Negruţ este un „om politic şi de administraţie valoros, care a adus plus valoare judeţului Alba”.

Clement Negruţ s-a înscris în PMP în 2013, când, aflat la al doilea mandat consecutiv de deputat, a demisionat din PDL. Şi în primul său mandat de deputat, respectiv în anul 2011, Negruţ a părăsit partidul pentru circa două luni, revenind ulterior asupra demisiei sale.

Recent s-au mai înscris în PNL primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, unul din cei mai vechi liberali din judeţ, membru al USR din 2020, însoţit de doi consilieri municipali PSD – din care unul a candidat la Primărie în 2020, precum şi un consilier al USR.

Sâmbătă, preşedintele interimar al PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu, a anunţat că liderul USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu, s-a înscris în PSD.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL