Alegeri prezidențiale. PNL Cluj: Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România

Sursa foto: Facebook - Nicolae Ciucă

PNL Cluj anunţă că a votat în unanimitate pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, apreciind că acesta are pregătirea şi experienţa necesare pentru a conduce România, este o persoană echilibrată, un creştin autentic şi un patriot adevărat. 

„Liberalii clujeni, susţinere totală pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale! Biroul Politic Judeţean Cluj a votat astăzi, în unanimitate, susţinerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. Preşedintele Ciucă este liderul de care are nevoie România în acest moment. Nicolae Ciucă este cel mai bun candidat pe care îl are România, fără doar şi poate”, conform unei postări de pe contul de Facebook al filialei.

În opinia PNL Cluj, Nicolae Ciucă are pregătirea şi experienţa necesare pentru a conduce România, este o persoană echilibrată, un creştin autentic şi un patriot adevărat.

„Cu Nicolae Ciucă în fruntea României ţară noastră va fi mai sigură şi mai unită. Ne aliniem în spatele candidatului PNL şi îl vom susţine în această bătălie electorală. Ne dorim o Românie stabilă, echilibrată, fără PSD la putere. PNL este unit în jurul candidatului său, PNL Cluj oferă susţinerea totală”, subliniază PNL Cluj.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: