Alegeri prezidențiale: PNL Iaşi a adoptat o rezoluţie pentru susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă

Sursa foto: PNL Iaşi

Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a adoptat, în unanimitate, o rezoluţie pentru susţinerea candidaturii preşedintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, la funcţia de preşedinte al României.

Potrivit unui comunicat al liberalilor ieşeni, această decizie ”este fundamentată pe argumente solide care reflectă necesitatea unui lider competent, cu viziune şi capabil să asigure continuitatea parcursului pozitiv pe care România l-a urmat în ultimii ani”, potrivit News.ro
”Nicolae Ciucă este singurul candidat care a inclus în viziunea sa soluţii pentru dezvoltarea regiunii Moldovei. Într-o perioadă în care predicţiile internaţionale indică o posibilă ascensiune a României la nivelul economic al marilor puteri europene până în 2030, avem nevoie de un preşedinte care să transforme aceste posibilităţi în realitate. Nicolae Ciucă are experienţa necesară şi relaţiile internaţionale solide pentru a asigura că România îşi va continua parcursul de succes şi va depăşi noi frontiere economice şi sociale. Biroul Politic Judeţean PNL Iaşi consideră că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit candidat pentru funcţia de Preşedinte al României, drept pentru care îi oferim toată susţinerea organizaţiei noastre pentru acest obiectiv politic”, a declarat preşedintele PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.
În rezoluţia liberalilor ieşeni se arată că regiunea Moldovei se confruntă cu ”provocări economice majore” şi că Nicolae Ciucă este singurul candidat care ”a demonstrat un angajament real pentru reducerea decalajelor dintre Moldova şi celelalte regiuni ale ţării”.
”Prin susţinerea unor proiecte esenţiale, cum ar fi autostrăzile A7 şi A8, prin susţinerea construirii Spitalului Regional de Urgenţe sau a continuării proiectului de dezvoltare al Aeroportului Internaţional Iaşi, Nicolae Ciucă îşi propune să aducă regiunea noastră la acelaşi nivel de dezvoltare cu restul ţării”, scrie în rezoluţia adoptată de BPJ al PNL Iaşi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: