#AlegeriSUA2024 J.D. Vance, partenerul de candidatură al lui Trump, se prezintă americanilor şi Partidului Republican

J.D. Vance
Sursa foto: facebook

Senatorul american J.D. Vance, desemnat de candidatul republican la preşedinţie Donald Trump drept eventual vicepreşedinte, s-a prezentat miercuri simpatizanţilor de la Convenţia de la Milwaukee a partidului, inclusiv prin mai multe anecdote personale, transmite AFP.

Pentru a-şi susţine valorile, el a evocat-o pe bunica sa, pe care o numea „Mamaw”, „o bătrână care abia putea merge, dar era tare ca piatra”, „Am avut un înger păzitor lângă mine”, a spus el despre cea care l-a crescut în Ohio, stat afectat atunci de închiderea multor fabrici şi de consumul de droguri.

Când Mamaw a murit, în 2005, familia i-a găsit printre lucruri „19 pistoale încărcate”, „ascunse peste tot în casă, sub pat, în dulap, în sertarul cu tacâmuri”. Vance a explicat că „bătrâna fragilă voia să fie sigură că oriunde s-ar afla are la îndemână tot ce îi trebuie pentru a-şi apăra familia”.

„Pentru asta luptăm. Acesta este spiritul american”, a conchis politicianul; publicul prezent la evenimentul din statul Wisconsin a reacţionat prin ovaţii şi scandări „USA! USA!”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: