Alertă cu bombă în mai multe spitale din București

sursa foto: SRI

UPDATE 14:30 Conform unor surse, se pare că nu există elemente care să susțină amenințarea, fiind, cel mai probabil, un anunț fals.

UPDATE 13:45 Pompierii și anchetatorii fac verificări la fața locului.

sursa foto: Captură Antena 3

Mai multe spitale din Capitală au primit e-mailuri de amenințare cu bombă. Printre unitățile vizate sunt Institutul Marius Nasta și Spitalul Bagdasar Arseni. Inclusiv la Ministerul Sănătății a fost primit un mail de amenințare, conform Antena 3 CNN.

În mail apare următorul mesaj: „am depus multe bombe în spitale, vor exploda, multa lume va deceda”.

Niciun spital nu a fost evacuat.

Managerul Institutului Marius Nasta a sunat la 112, în timp ce managerul de la Bagdasar Arseni a vorbit deja cu polițiștii.

Activitatea „spitalului se desfășoară în continuare în parametri normali”, au transmis reprezentanții Spitalului Bagdasar Arseni.

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, nu ar exista elemente care să susțină amenințarea.

Printre unitățile spitalicești care au primit astfel de amenințări sunt și Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul de sănătate mintală, Spitalul de Oftalmologie sau Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri.

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: