Alertă cu bombă pe aeroportul Chișinău. Activitatea aerogării a fost suspendată

Aeroportul International Chisinau
Sursă foto: Chisinau International Airport

Autoritățile de la Chișinău au primit în după-amiaza zilei de sâmbătă alerta cu bombă care vizează Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), zona fiind evacuată pentru intervenția structurilor specializate.

Ca urmare a alertei cu bombă, personalul aeroportuar şi pasagerii au fost evacuaţi, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt.

,,În prezent, Poliția de Frontieră în colaborare cu alte autorități competente, desfășoară verificările necesare pentru a asigura securitatea si siguranță. Personalul aeroportuar și pasagerii au fost evacuați din terminalul aeroportuar, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt”, a precizat, pentru ,,Adevărul”, Raisa Novițchi, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF).

O altă alarmă cu bombă

Un alt caz aproape similar a avut loc la începutul acestei luni, când activitatea Aeroportului Internațional Chișinău a fost suspendată, iar pe teritoriul acestuia au avut loc verificări după ce autoritățile au fost alertate despre existența unui obiect explozibil.

Iar după verificări s-a stabilit că alerta a fost falsă, călătorii fiind îmbarcaţi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: