Alexandru Muraru: 10 august, un bun prilej să ne aducem aminte de nenorocirile făcute de PSD acestei țări!

Sursa foto: Alexandru Muraru

Deputatul și președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, este de părere că data de 10 august reprezintă un bun prilej să “ne aducem aminte de nenorocirile făcute de PSD de-a lungul anilor acestei ţări” şi de ce acest partid “trebuie să rămână departe de funcţia de preşedinte al României.

“Astăzi este 10 August!

Un nou și bun prilej să ne aducem aminte de nenorocirile făcute de PSD de-a lungul anilor acestei țări!

Și de ce PSD trebuie să rămână departe de funcția de președinte al României!

Acum șase ani, pe 10 august 2018, PSD a demonstrat adevărata sa față, recurgând la violență și intimidare împotriva cetățenilor pașnici care își exercitau dreptul democratic de a protesta.

Piața Victoriei a fost înecată în gaze lacrimogene, iar violența a devenit un instrument de guvernare pentru un partid care a pus interesele proprii mai presus de democrație și de drepturile fundamentale ale românilor”, notează Muraru într-un mesaj postat pe Facebook.

Muraru explică şi de ce trebuie PSD să stea departe de funcția de președinte al României:

“- De-a lungul anilor, PSD a demonstrat o capacitate alarmantă de a manipula instituțiile statului pentru a-și proteja propria clică, chiar dacă asta însemna să calce în picioare voința poporului.

– În ciuda acestor tendințe, PNL a reușit în ultimii ani să oprească tentativele PSD de a reveni la vechile sale obiceiuri de a abuza de putere”.

Alexandru Muraru prezintă şi ce înseamnă 10 August pentru noi toți:

“- 10 august trebuie să fie un moment de reflecție profundă pentru fiecare dintre noi. Trebuie să ne amintim de pericolul pe care îl reprezintă o guvernare care pune interesele proprii deasupra celor ale cetățenilor.

– România merită un viitor în care drepturile și libertățile fiecărui cetățean sunt respectate și protejate. Este datoria noastră să ne asigurăm că tragediile din trecut nu se vor mai repeta niciodată”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: