Alexandru Muraru i-a cunoscut pe prănţii tinerei ostatice ucise în Gaza: “Povesteau atât de frumos despre fiica lor..”

Sursa foto: Alexandru Muraru

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că în timpul vizitei sale recente în Israel i-a cunoscut pe părinţii tinerei ostatice Inbar Haiman, ucisă în Gaza, şi că le transmite condoleanţe pentru pierderea grea suferită.

“Am primit cu multă tristețe anuntul că tânăra de cetățenie română Inbar Haiman a fost ucisă de gruparea teroristă Hamas. O veste cumplită pentru părinții care așteptau un miracol și aveau speranța că își vor revedea fiica într-o bună zi. În vizita recentă pe care am avut-o în Israel, am avut ocazia să îi întâlnesc pe părintii lui Inbar care povesteau atât de frumos despre fiica lor și despre eforturile de eliberare și readucere acasă a tinerii răpite de teroriștii Hamas și dusă în Gaza pe 7 octombrie”, scrie Muraru.

El a precizat că tânăra a fost studentă la arte și s-a oferit voluntar la festivalul Nova, “pentru că era mereu dornică să îi ajute pe ceilalți”.

“În acea dimineață, ea i-a trimis un mesaj prietenului ei despre ceea ce se întâmplă, iar el i-a spus să evite drumul, unde bărbații înarmați măcelăreau tinerii de la festival, în timp ce încercau să fugă cu mașini și pe jos.

Transmit condoleanțe părinților îndurerați și mesajul de profund regret pentru această pierdere grea”, a adăugat Muraru.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL