Alexandru Rogobete șterge pe jos cu Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Magicienii și cei alături de care au scris PNRR-ul au început să dezinformeze într-un mod grosolan”. 

Alexandru Rogobete șterge pe jos cu Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, pe care-l acuză de dezinformare și sabotarea celor mai importante proiecte de investiții.

„Vă dați seama cât de imorali sunt acești indivizi? Cât de meschini? Cât de rigizi sunt acești politruci și ce mod feudal au de a face politică? Sunt pregătiți să stopeze investiții de sute de milioane de euro, argumentând politicianist și cinic: pentru că aceste spitale nu țin de interesul direct al unor grupuri politice – haideți să le blocăm!”, a scris Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook.

La începutul anului 2023, Comisia Europeană a solicitat României reducerea bugetului alocat prin PNRR. Ministerul Sănătății, la fel ca alte ministere beneficiare, a trebuit să reducă fondurile alocate programului conform solicitării, fără a pune în pericol vreun obiectiv de investiții din sănătate!

Surprinzător (sau nu), magicienii și cei alături de care au scris PNRR-ul, în anul 2021, au început să dezinformeze într-un mod grosolan […] și să saboteze, inclusiv la Bruxelles, poate cele mai importante proiecte de investiții cu impact național din ultimii 30 de ani: Institutul Oncologic Timișoara și Institutul de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” București. De ce? Pentru că nu sunt obiective asumate de un anume partid?

Vă dați seama cât de imorali sunt acești indivizi? Cât de meschini? Cât de rigizi sunt acești politruci și ce mod feudal au de a face politică? Sunt pregătiți să stopeze investiții de sute de milioane de euro, argumentând politicianist și cinic: pentru că aceste spitale nu țin de interesul direct al unor grupuri politice – haideți să le blocăm!

Toate spitalele și obiectivele de investiții aprobate pentru finanțare de Ministerul Sănătății (proiecte pentru reducerea infecțiilor din spitale, dezvoltarea secțiilor ATI nou-născuți, dotarea ambulatoriilor de specialitate, construirea centrelor comunitare integrate etc), indiferent de județul sau orașul în care sunt situate, se vor construi, majoritatea cu fonduri din PNRR, și câteva cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții!

Se pare că produce îngrijorare ceea ce spunem de mai mult timp, cu bună-credință și curaj: Toleranță ZERO pentru cei care vor să risipească chiar și un euro din PNRR!”, a scris secretarul de stat.

Citește mai mult pe romaniatv.net

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL