Alina Gorghiu: Oferta politică a PNL se limpezeşte şi e o singură certitudine, în 2024

Alina Gorghiu
Sursa foto: Facebook / Alina Gorghiu

Senatorul Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei şi preşedinte al PNL Argeş, a declarat, sâmbătă, la Câmpulung, că este prima vizită a conducerii PNL în acest judeţ de când ea a preluat funcţia de lider al liberalilor din Argeş şi a dat asigurări că, în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc. Gorghiu a mai spus că îi este dor de doza de echilibru dată de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, în timpul guvernării sale.

”Este un moment în care eu regăsesc şi în sală şi pe scenă prieteni ai organizaţiei PNL Argeş. Însă înainte  de a începe discursul vreau să îmi permiteţi să am un moment al adevărului (…) E prima vizită politică la nivelul acesta, în judeţul Argeş şi vreau să ştiţi că acum un an jumătate am primit susţinerea dumneavoastră în alegerile pentru a putea conduce această organizaţie, cu un mandat clar de a reconstrui organizaţia PNL Argeş al cărei preşedinte la momentul acela a ales să plece la alt partid. O reconstrucţie a unei filiale care era printre ultimele locuri din clasamentul naţional”, a declarat Alina Gorghiu.
Preşedintele PNL Argeş a dat asigurări că vor veni şi rezultatele la PNL Argeş.
”Astăzi, faptul că suntem la Câmpulung, toţi în această sală, cu un suport atât de mare de la conducerea naţională a PNL, reprezintă o etapă în reconstrucţia, reinventarea totală a PNL în Argeş şi de aceea le mulţumesc colegilor din PNL pentru încrederea în PNL Argeş şi vă rog să ne daţi încredere pentru că rezultatele vor veni, vor veni de la PNL Argeş”, a declarat Gorghiu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: