Ambasadorul Israelului la București condamnă răpirea de către Hamas a 38 de copii: Un precedent teribil

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Reuven Azar, cere eliberarea celor 38 de copii răpiți de Hamas pe 7 octombrie, catalogând gestul drept un act „criminal, atroce şi imoral”. Afirmaţiile au fost făcute la o manifestaţie de solidaritate cu israenii ţinuţi ostatici în Fâşia Gaza, potrivit Agerpres.

„Suntem toţi aici astăzi pentru a ne arăta solidaritatea cu copiii. Hamas, o organizaţie teroristă, a luat mai mult de 240 de ostatici, printre care şi 38 de copii, un lucru inimaginabil (…). Nu vom rămâne tăcuţi în faţa răpirii a 38 de băieţi şi fete, ţinuţi ostatici de Hamas în Gaza, încă din 7 octombrie. Condamnăm actul criminal, atroce şi imoral de răpire a băieţilor şi a fetelor, a bebeluşilor şi a copiilor mici, care au fost luaţi din casele şi din paturile lor, în zorii zilei de 7 octombrie.

De atunci, drumul lor a fost în întuneric. Nicio organizaţie, nici măcar Crucea Roşie, nu a oferit informaţii semnificative despre ei. Ne gândim la acei copii răpiţi. Ni-i imaginăm în întuneric, tremurând, plângând speriaţi. Unii dintre ei nici măcar nu înţeleg ce se s-a întâmplat cu ei, de ce mama lor nu este acolo. Cine-i va înfăşa acum, cine îi va mângâia?„, a afirmat Reuven Azar, la manifestaţia organizată de Ambasada Israelului, în faţa Bibliotecii Centrale Universitare, potrivit Agerpres.

Diplomatul israelian a cerut eliberarea imediată a copiilor.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL