Ambulanţa Bucureşti-Ilfov: 5.542 de solicitări în ultimele patru zile; 490 în locuri publice

ambulanţă 112 salvare
Sursa foto: Ambulanţa

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov a înregistrat, în ultimele patru zile, 5.542 solicitări, dintre care 3.462 pentru persoane care au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.

„În ultimele patru zile de caniculă, au fost înregistrate şi efectuate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov 5.542 de solicitări. Dintre acestea, 3.462 de cazuri au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben. Au fost şi 490 de persoane care se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanţă. Un număr de 80 de persoane au prezentat lipotimii, respectiv senzaţie de pierdere a stării de conştienţă, iar 39 de persoane au prezentat sincope, chiar şi-au pierdut starea de conştienţă pentru puţin timp”, a declarat managerul SABIF.

În ultimele 24 de ore s-a înregistrat o creştere a numărului de solicitări cu aproximativ 6% faţă de ziua precedentă, a precizat Alis Grasu.

Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.462 de solicitări, dintre care 856 urgenţe de cod roşu şi cod galben, 134 de cazuri în loc public, 19 lipotimii şi 13 sincope.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: