Premierul nu va mai cere devansarea termenului de 18 octombrie la CCR pe sesizarea privind măsurile fiscale

marcel-ciolacu
Sursa foto: captură video

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că nu va mai solicita devansarea termenului de 18 octombrie la care Curtea Constituţională va dezbate sesizarea USR şi Fortei Dreptei pe legea privind măsurile fiscale pe care şi-a asumat răspunderea Guvernul.

Liderul PSD a explicat că nu vrea să pună presiune asupra judecătorilor CCR şi este deranjat în mod deosebit de termenul de 18 octmbrie, deoarece majoritatea măsurilor prevăzute de actul normativ au aplicabilitate de la 1 ianuarie.

„E totuşi o lege destul de stufoasă. Nu aş vrea totuşi să pun niciun fel de presiune pe judecătorii de la CCR. Pe mine în mod deosebit nu mă deranjează termenul de 18, pentru că marea majoritate a măsurilor oricum intră în vigoare de la 1 ianuarie, aşa că în acest moment nu cred că acest termen de 18 e o problemă. Nu vreau să grăbim lucrurile, sperând să nu existe o amânare”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat ce va face cu sesizarea la CCR, după vizita de luni la Centrul de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative-CAMPUS, din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în contextul deschiderii noului an universitar.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: