Spitalul Judeţean Piatra Neamţ: Amendă de 60.000 de lei. Nu sunt respectate normele

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost amendat cu 60.000 de lei nereguli constatate de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică în urma celui mai recent control, finalizat în luna septembrie, fiind stabilit termen de conformare, pentru cele mai multe dintre acestea, la finalul acestui an. La unitatea medicală, Pavilionul de Oncologie este în reabilitare, dar lucrările sunt sistate, astfel că într-un alt pavilion funcţionează patru secţii, spaţiile fiind supraaglomerate. Ministerul Sănătăţii precizează că acesta este al doilea control din acest an şi că spitalul este în subordinea Consiliului Judeţean Neamţ, care trebuie să ia măsuri pentru imbunătăţirea managementului unităţii.

Potrivit MS, în acest an, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ au fost făcut două controale în cadrul acţiunilor tematice de control dispuse de Inspecţia Sanitară de Stat, din cadrul ministerului.
Astfel, în perioada 1 februarie – 31 martie, s-a desfăşurat un control pentru verificarea respectării Normelor de supraveghere, prevenire şi limitare a infecţiilor asociate asistenţei medicale în unităţile sanitare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL