ANAF vinde mașinile confiscate. Ce prețuri au vehiculele

Facebook/ANAF
Sursa foto: Facebook/ ANAF

Înmatriculările de autoturisme noi au crescut cu 15% în primele zece luni ale anului. La asta a contribuit și programul Rabla, cel mai de succes program al Ministerului Mediului. Dar ce faci totuși dacă nu ai bani pentru o mașină nouă? Te orientezi către una second hand. O cumperi din târg sau de la stat!

ANAF scoate tot timpul la vânzare fel și fel de mașini confiscate. Unele mai ieftine, altele mai scumpe. Economica.net a făcut o selecție pe orașe și se pare că în București sunt cele mai multe mașini pe care ANAF încearcă să le valorifice.

Un Lexus RX300 din 2003 are un preț de pornire de 13.664 lei. Adică puțin peste 2.700 euro. Dacă aveți mai mulți bani vreți o mașină mai nouă, vă puteți înscrie la licitație pentru un Jeep Compas din 2021. Este un autovehicul încadrat la norma de poluare euro 6,iar anvelopele sunt în stare bună. Costul: 93.854 lei, adică apropae 19 mii de euro.

Dacă nu dispuneți de prea mulți și totuși o mașină vă este necesară, puteți alege o Dacia Logan din 2007. Pare a fi o mașină umbata, ținând cont că are la bord peste 250 de mii de km. Această mașină costa 7.425 lei, adică aproape 1.500 euro.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL