Anchetă a Poliţiei Prahova, după imagini filmate într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi

Masină de poliție / Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova anunţă că a deschis o anchetă după ce instituţia a primit o reclamaţie scrisă de la un reporter, sesizare însoţită de imagini în care se vede cum un bărbat loveşte peste faţă o femeie. Primele concluzii ale anchetei arată că imaginile au fost filmate într-un centru al DGASPC Prahova, în care sunt internate persoane cu dizabilităţi psihice, iar femeia lovită este pacientă, agresorul fiind, de asemenea, internat în centru.

”În urma sesizării scrise a unui reporter TV prin care a pus la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova imagini care ilustrează un bărbat în timp ce loveşte cu palma peste faţă o femeie, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul inspectoratului este abilitat să comunice următoarele: În baza informaţiilor deţinute, dar şi în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că imaginile sunt din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică din comuna Floreşti. Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că atât bărbatul de 40 de ani, dar şi femeia de 50 de ani sunt beneficiari ai centrului în cauză”, informează, miercuri seară, Inspectoratul de Poliţie Prahova.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Floreşti fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru lovire sau alte violenţe.

Oficialii instituţiei precizează că ”poliţiştii efectuează verificări complexe” în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: