Andrei Baciu, semnal în contextul summitului NATO. Ce trebuie să facă România

Sursa foto: Facebook/Andrei Baciu

„România are toate atuurile pentru a-și juca inteligent cartea” în procesul de adaptare strategică prin care trece NATO, consideră Andrei Baciu (PNL).

Acesta afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că politicienii români pierd vremea cu speculaţiile legate de pronosticurile electorale din toamna acestui an.

„Pierdem prea multă vreme în aceste zile cu speculații despre procesul politic și cu pronosticuri electorale, cine candidează, cine intră în turul II, când ar trebui să nu pierdem din focus unul din lucrurile importante care se întâmplă chiar acum: Summit-ul NATO.

Alianța Nord-Atlantică marchează 75 de ani de existență. La ceas aniversar trece printr-un proces de adaptare strategică, în contextul războiul din Ucraina.

România are toate atuurile pentru a-și juca inteligent cartea în acest proces. Va trebui să ne dezvoltăm industria de apărare și să facem din ea o prioritate, să continuăm să pledăm pentru întărirea Flancului Estic și pentru importanța strategică a Mării Negre”, a scris Baciu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: