ANPC a început controale la furnizori de legume şi fructe

Sursa foto: Facebook

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au început controale la furnizori de legume şi fructe şi până în prezent au fost date amenzi în valoare de 140.000 de lei. De asemenea, au fost oprite temporar de la comercializare două tone de fructe, până la remedierea deficienţelor de informare privind originea sau denumirea acestora.

ANPC a transmis, vineri, că reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov au început derularea unei serii de verificări a corectitudinii informaţiilor privind originea/denumirea fructelor şi legumelor comercializate.
Astfel, în 28 şi 29 noiembrie, au fost identificaţi 11 furnizori de legume, fructe şi sucuri naturale ai lanţului de retail Mega Image, în urma unor acţiuni de control la un magazin din Sectorul 3 al Capitalei şi la două depozite aparţinînd lanţului, situate în judeţul Ilfov.
În urma verificărilor, au fost date amenzi în valoare de 140.000 de lei şi au fost oprite temporar de la comercializare două tone de fructe, până la remedierea deficienţelor de informare privind originea sau denumirea acestora.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL