Ciolacu, condoleanţe familiilor victimelor inundaţiilor masive din Coreea de Sud

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor inundaţiilor masive produse în Coreea de Sud, precum şi de solidaritate cu această ţară cu care România are un parteneriat strategic.

„Am aflat cu mare regret despre dezastrul cauzat de inundaţiile masive din Coreea de Sud. Transmit condoleanţe familiilor victimelor şi recuperare rapidă supravieţuitorilor. România este aproape de Partenerul nostru Strategic în aceste circumstanţe dificile”, a spus premierul Ciolacu, în mesajul transmis pe twitter.

Cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa şi zece sunt date dispărute după ploile puternice care au provocat inundaţii şi alunecări de teren în Coreea de Sud, au anunţat autorităţile duminică, în timp ce salvatorii căutau persoane blocate într-un tunel subteran inundat, a informat AFP.

Coreea de Sud se află în mijlocul musonului de vară şi în ultimele patru zile au căzut ploi abundente, provocând inundaţii şi alunecări de teren de mare amploare, precum şi revărsarea unui baraj important.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL