Ațiune a poliției în sectoarele 3 și 6 ale capitalei 218 persoane legitimate au fost găsite 42 de pliculețe cu praf alb

Sursa foto: giurgiuveanul.ro

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 6, ai Brigăzii Rutiere, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în colaborare cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Agenţia Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au participat la o acţiune, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, au fost legitimate şi verificate 218 persoane, în acest context fiind constatate două infracţiuni privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Au fost găsite 42 de plicuri transparente, de tip zip-lock, ce conţineau un praf alb, pulverulent, susceptibil de a avea efect psihoactiv, care au fost înaintate către BCCOB, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul acţiunii, a fost verificată activitatea a opt societăţi comerciale, în vederea respectării legislaţiei privind protecţia consumatorului. Reprezentanţii a patru societăţi comerciale au primit înştiinţări, urmând a se prezenta la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, cu documente, în vederea verificărilor cu privire la înregistrarea în contabilitate a tuturor sumelor provenite din vânzări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: