AUR își testează liderii județeni cu detectorul de minciuni

George Simion
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Partidul AUR își testează liderii județeni cu detectorul de minciuni. După ce informația a fost inițial publicată de site-ul campusbuzau.ro, prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea, a confirmat pentru G4Media că, săptămâna viitoare, partidul AUR va începe testarea liderilor organizațiilor județene cu detectorul de minciuni.

Potrivit lui Lulea, testarea cu poligraful este considerată un „test de integritate” și este văzută ca necesară pentru a reduce riscul de trădare.

„Toți liderii au acceptat să participe. Sperăm că vor fi prezenți”, a adăugat Lulea, potrivit politicmedia.ro.

Poligraful va fi utilizat pentru a „verifica” intențiile șefilor de filiale legate de viitoarea campanie electorală. Astfel, responsabilii Alianței pentru Unirea Românilor doresc să determine dacă angajamentele de partid sunt sincere și să se asigure că nu există intenții de non-combat sau trădare. De asemenea, prin intermediul poligrafului, se va „testa” cinstea celor care ar urma să răspundă la întrebări.

Da. Se face test de integritate. Orice instituție serioasă îl face când e vorba de fenomene așa de complexe. Un județ trădat înseamnă voturi ale românilor pierdute, voturi furate, a afirmat prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea pentru G4 Media.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL