VIDEO Autostrada Bucureştiului A0: Mâine, la 14:00, se deschid încă 13 kilometri

Sursă foto: Captură video

Încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului A0 urmează să fie dați în trafic luni, 15 aprilie, la ora 14:00, a anunțat duminică secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu, care a prezentat și un video cu cel mai nou tronson de autostradă din România.

„Mă aflu pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟭 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝟬 Sud unde, așa cum v-am obișnuit, înainte de darea în trafic a unui obiectiv, fac o simulare de traseu”, a transmis oficialul de la Transporturi, pe pagina proprie de Facebook.

El a prezentat într-un video traseul celor 13 km cuprinși între DN5 și DN4, care vor fi dați în trafic luni, la ora 14:00.

„De mâine, vom avea în trafic, aproximativ o treime din A0„, a subliniat Scrioşteanu.

Amintim că și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat la începutul săptămânii că luni vor fi dați în trafic încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului (A0). Este vorba de tronsonul cuprins între DN5 și DN4, construit de turcii de la Alsim Alarko.

„Pe A0 Sud, exact peste o săptămână se vor da în circulație încă 13 kilometri de autostradă, urmând ca undeva în iunie să dăm diferența de 10 kilometri, să se facă legătura de la DN4 – unde se va ajunge săptămâna viitoare – până la Autostrada A2”, a declarat șeful Transporturilor la DIGI24.

El a subliniat că cei 10 kilometri de autostradă dintre DN4 și Autostrada Soarelui A2, construiți tot de Alarko, vor fi recepționați undeva în iunie.

„Și partea de 17 kilometri, lotul 3, adică de la A1, undeva în această toamnă, în septembrie”, a continuat șeful Transporturilor, cu referire la lotul construit de grecii de la Aktor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: