Avocatul lui Dumitru Buzatu arată spre cei care au dezvăluit „planul de fugă în Ecuador”

Sursa goto: Inquam photos/George Calin
Sursa goto: Inquam photos/George Calin

Dumitru Buzatu, fostul șef al Consiliului Județean Vaslui, dă astăzi ochii cu judecătorii, pentru a afla dacă iese după gratii, după ce a fost arestat în flagrant, având asupra sa o mită de 1,25 milioane de lei de la omul de afaceri Emil Savin, zis „Farmazon”.

Procurorii spun însă că Buzatu trebuie judecat în stare de arest, după ce în presă au apărut relatări conform cărora, odată pus în libertate, fostul lider județean ar plănui să fugă în America Latină cu femeia pe care surse locale au prezentat-o drept amanta sa.

„În rechizitoriu, procurorii arată că Dumitru Buzatu ar fi trasat, din arest, sarcini foștilor săi subalterni despre cum să colaboreze cu autoritățile. El le-ar fi dat de înțeles acestora că-l va găsi pe cel care se află la originea dosarului constituit după ce a fost prins în flagrant de luare de mită.

Potrivit procurorilor, fostul președinte de Consiliu Județean și-a transmis dispozițiile prin secretara sa. El i-ar fi spus acesteia că, dacă va scăpa de arestul preventiv, se va refugia în Ecuador și o va lua și pe ea.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: