Bărbat din Ilfov, otrăvit de soacră cu mercur. Poliţiştii au găsit o substanţă gri în mâncarea lui şi a fiului său

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat din Ilfov și fiul său au ajuns de urgență la spital după ce soacra acestuia i-ar fi otrăvit cu mercur. Femeia de 83 de ani ar fi vrut să se răzbune.

Bărbatul a alertat autorităţile şi le-a spus poliţiştilor că, la cină, a observat într-o farfurie o substanță de culoare gri (posibil mercur) şi bănuieşte că ar fi fost pusă de soacra sa.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atat el cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri, găsită în mâncare.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuință.

Cu privire la aspectele sesizate de bărbatul de 48 de ani, polițiștii criminaliștii au ridicat substanța de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize și determinării compoziției acesteia”, transmite Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: