Bărbat, sancționat pentru că a reparat băncile din centrul unui sat din Caraș-Severin

Sursă foto: Facebook/ Ion Grecu

Un bărbat din Caraș-Severin a fost sancționat de Poliția Locală pentru că a reparat șase bănci și o masă din centrul satului Moldovița, ce aparține de orașul Moldova Nouă.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Ion Carpian a postat procesul-verbal din care reiese că Poliția Locală l-a sancționat cu avertisment pentru că „a reparat o bancă (șase bănci) din fața căminului cultural Moldovița fără a avea aprobarea serviciilor de specialitate din Primăria Orașului Moldova Nouă”.

Potrivit documentului postat pe Facebook de Ion Carpian, bărbatul a fost amendat în baza HCL 108/2023.

Conform Procesului-Verbal de sancționare pare că avertismentul a fost aplicat în baza articolului care prevede că este contravenție „rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau pe domeniul public fără aprobarea serviciilor de specialitate din Primărie în baza Hotărârii Consiliului Local și semnalizarea acestora cu însemne, marcaje sau dispozitive altele decât cele agreate de primărie”, scrie adevărul.ro.

”Recunosc și regret fapta”

„După o postare de acum patru zile a domnului Grecu de la Moldovița am fost în centrul satului și am reparat băncile și mesele de acolo din proprie inițiativă fără sa cer voie celor de la primărie. Ce să vezi, surpriză! Mă caută Poliția Locală pentru a mă felicita cu o amendă. Vă las dovada aici”, a scris Ion Carpian, care a menționat în procesul-verbal: „Recunosc și regret fapta”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: