Bărbatul reținut la Arad după ce a tăiat cauciucurile unor mașini le-a spus polițiștilor că era nervos

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Bărbatul reţinut miercuri seară, în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe strada Miron Costin din Arad ale căror anvelope au fost tăiate, ar fi acţionat după un impuls de moment, pentru a-şi descărca nervii în urma unei dispute cu un amic, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor, informează Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat joi că bărbatul este un om al străzii care îşi petrece timpul mai mult în Gara Centrală din Arad. Acolo ar fi avut o dispută, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un amic, tot om al străzii. Suspectul le-a spus anchetatorilor că pentru a-şi descărca nervii a folosit un cuţit şi a tăiat cauciucurile maşinilor de pe o stradă aflată lângă gară.

Pagubele au fost observate de proprietarii maşinilor miercuri dimineaţă, când au vrut să plece la serviciu sau să îşi ducă copiii la şcoală. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au găsit 24 de autoturisme cu anvelopele tăiate. Între timp, doar 12 dintre proprietari au dorit să depună plângeri, restul considerând că suspectul nu ar avea posibilitatea să îi despăgubească.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: