Baron PNL refuză ordinele de la centru

Mircea Moloț, liderul PNL Hunedoara și unul dintre cei mai importanți lideri ai partidului, a decis joi să nu respecte ordinele primite de la centru privind primirea în partid a traseiștilor care și-ar exprima dorința să vină alături de PNL în perioada de 45 de zile.

„Avem deja solicitări de consilieri județeni care vor să se înscrie în PNL. Există o recomandare să nu primim pe nimeni în partid, însă noi vom analiza aceste cereri și, în funcție de persoană, vom decide”, a declarat liderul PNL Hunedoara, potrivit presei locale.

Aceeași sursă precizează că PNL ar pregăti transferul pe bandă rulantă a mai multor aleși locali ai PPDD.

În cadrul unei postări pe pagina sa de facebook, făcută în cursul zilei de joi, președintele PDL Vasile Blaga a precizat că „PNL și PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, președinte de Consiliu Județean consilier local sau județean traseist”.

„Alianța Creștin Liberală nu va face niciun fel de rabat de la lege și decență politică. PNL și PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, președinte de Consiliu Județean consilier local sau județean traseist. De asemenea, Alianța Creștin Liberală nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanțe rușinoase a guvernului Ponta”, a scris Blaga pe facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: