Băsescu dinamitează dosarul EADS. Legătura strânsă cu dosarul Microsoft

Președintele Traian Băsescu face dezvăluiri despre legătura dintre dosarele EADS și Microsoft. Șeful statului a declarat că în cele două dosare sunt nouă firme sau persoane care se regăsesc în ambele dosare.

”Î dau domnului magistrat o informație pentru care îl rog să se ducă fuga-fuga la CSM. În analiza noastră, în cazul EADS sunt nouă firme și persoane individuale care se regăsesc și în dosarul Microsoft. Și nu dintre persoanele cărora li se ridică statui în dosarul Microsoft. Informația aceasta nu e în nici un dosar penal, îl asigur pe domnul magistrat. Asta am avut, legat de abuzul care eu consider că azi s-a făcut împotriva președintelui. Dacă se mai repetă, că nu e primul abuz pe care îl face același magistrat, voi reacționa de acum de fiecare dată. Că nu am nicio plăcere să văd mari dezbateri pe TV în care tot felul de politruci îl pun pe președinte pe același picior cu Victor Ponta care face presiuni asupra justiției”, a spus Băsescu.

”Nu spun eu ce trebuie să facă CSM, dar măcar să îi ceară o argumentație. Sunt convins că DNA i-ar fi pus la dispoziție dosarul și comunicat și vedea că informațiile mele nu sunt acolo”, a mai precizat șeful statului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL