Benzina şi motorina, o nouă ieftinire. Prețul carburanților în România, astăzi, 9 noiembrie 2023

benzinărie pompă motorină benzină carburanţi
Sursa foto: Freepik

Prețul carburanților în România, astăzi, 9 noiembrie 2023. Benzina şi motorina se ieftinesc uşor înainte de a se apropia weekend-ul.

În ce privește benzina standard, cea mai ieftină costă joi 6,73 lei litrul, faţă de 6,76 lei litrul cât era marţi, şi se găseşte la o staţie Petrom din Bucureşti, str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, sector 5. La restul stațiilor, benzina standard se găsește la prețuri între 6,74 lei și 6,93 lei, în scădere uşoară faţă de zilele precedente. Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,19 lei la 7,58 lei, de asemenea în scădere. Cea mai ieftină motorină standard costă joi 7,44 lei litrul, comparativ cu 7,48 lei litrul cât era marţi, şi se găseşte la staţia Petrom din Bucureşti, str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, sector 5.

La restul stațiilor, motorina standard se găsește la prețuri între 7,45 lei și 7,59 lei, tot în creştere. Cea mai ieftină motorină premium costă 7,80 lei litrul joi, de asemenea în scădere faţă de zilele precedente. Anul trecut, preţul unui litru de benzină standard trecuse de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL