Biden i-ar fi spus unui aliat-cheie că se gândește serios dacă să mai continue cursa – New York Times

Joe Biden
Sursa foto: X / Joe Biden

Președintele american Joe Biden se gândește la posibilitatea de a se retrage din cursa prezidențială, scrie cotidianul american The New York Times, care susține că președintele i-ar fi declarat unui aliat-cheie că, dacă nu poate convinge electoratul că este apt pentru funcție, campania sa electorală ar putea fi un eșec. 

Conversația președintelui este primul indiciu că acesta se gândește serios dacă își poate reveni după prestația devastatoare la confruntarea cu fostul președinte, republicanul Donald Trump, contracandidatul său în alegeri.

Biden i-ar fi spus aliatului său cheie că știe că este posibil să nu-și poată salva candidatura dacă nu reușește să convingă publicul, în zilele următoare, că este pregătit pentru această funcție.

Personajul citat de cotidianul american a subliniat că Biden este încă profund implicat în lupta pentru realegere, înțelege că următoarele sale câteva apariții – inclusiv un interviu programat pentru vineri cu George Stephanopoulos de la ABC News și întâlniri de campanie în Pennsylvania și Wisconsin – trebuie să meargă bine. El a vorbit sub rezerva anonimatului, dat fiind faptul că subiectul este foarte sensibil, precizează sursa citată.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: