Nouă GAFĂ marca PNL. De când sunt conduși de un neamț, liberalii au uitat să scrie corect românește

Gafele publice devin ”specialitatea” casei pentru cei din PNL. Klaus Iohannis o dă în bară la fiecare ieșire publică, iar acest ”model” a fost rapid preluat și de liberalii din teritoriu.

După ce ieri au fost prezentate imagini în presă cu liberalii din Constanța, unde se strâng semnături pentru Klaus Iohannis, dar nu se știe cum îl cheamă de fapt pe prezidențiabilul ACL., cu doi ”n” sau doar cu unul.

Citește și: GAFĂ de proporții a strategilor PNL

Această greșeală a liberalilor se pare că nu este una singulară. Orice este greșit pare să se perpetueze cu mare viteză printre liberali.

Spre exemplu, la Târgoviște, în județul Dâmbovița, liberalii conduși mai nou de Ludovic Orban, nu prea știu să scrie corect românește.

Jurnaliștii de la Gazetadâmbovitei.ro au dezvăluit că liberalii dâmbovițeni strâng semnături pentru susținerea Klaus Werner Johannis la “președenția” României.

Neamțul le-a sucit mințile și au uitat să scrie românește, informează aceeași sursă.

cort-johannis-3-600x400

Banner-ul care conținea greșeli gramaticale a fost amplasat chiar în fața sediului PNL din Târgoviște.

Liberalii au inscripționat bannerul cu  “președenție” și l-au menținut în stradă timp de o săptămână. În această dimineață cortul nu mai era amplasat în fața sediului PNL, probabil conștienți de gafă făcută.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: