Biden se întâlneşte cu familia la Camp David pentru a discuta despre viitorul campaniei sale

Joe Biden
Sursă foto: X / Joe Biden

Preşedintele Joe Biden este aşteptat să discute despre viitorul campaniei sale de realegere cu familia sa la Camp David, duminică, după o dezbatere televizată la nivel naţional care i-a îngrijorat pe mulţi colegi democraţi cu privire la capacitatea sa de a-l învinge pe fostul preşedinte Donald Trump în noiembrie, potrivit a cinci persoane familiarizate cu acest subiect, scrie NBC.

Până în prezent, principalii lideri ai partidului au oferit sprijin public lui Biden, inclusiv în mesaje pe X postate de foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton. Democraţii de rang înalt din Congres, inclusiv deputaţii Hakeem Jeffries din New York, Jim Clyburn din Carolina de Sud şi Nancy Pelosi din California, şi-au exprimat în privat îngrijorarea cu privire la viabilitatea sa, au declarat două surse la curent cu aceste discuţii, chiar dacă toţi îl susţin public pe preşedinte.

Un membru democrat al Camerei Reprezentanţilor care crede că Biden ar trebui să se retragă din cursă – dar care nu a făcut încă un apel public în acest sens – a declarat pentru NBC News că trei colegi i-au exprimat acelaşi sentiment în timpul voturilor de vineri din plenul Camerei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: