Bitcoin România îşi deschide un sediu fizic în centrul Bucureştiului

Sursa foto: Unsplash

Bitcoin România a deschis un sediu în centrul Bucureştiului – în zona Pieţei Universităţii – pentru a pune la dispoziţia potenţialilor clienţi un spaţiu în care aceştia pot intra în contact cu experţii companiei şi se pot informa cu privire la investiţiile în criptomonede, conform unui comunicat de presă.

Bitcoin România este prima companie care activează pe piaţa locală de tranzacţionare a cripto-monedelor care îşi deschide şi un sediu fizic, pe lângă prezenţa online, într-un demers de transparentizare a acestui segment de servicii, scrie Agerpres.

Sediul Bitcoin România este o clădire de şase etaje care se află pe Strada Nicolae Mavrogheni, nr 1, în zona Pieţei Universităţii.

„Aceasta iniţiativă în care un client poate discuta faţă în faţă cu un expert cripto este o noutate pentru industria din România, majoritatea companiilor având prezenţa online şi uneori putând fi contactaţi doar prin telefon. Noi suntem primii din România şi printre primii în Europa care îşi deschid uşile publicului larg.

Am decis să facem acest pas pentru a facilita accesul celor interesaţi la informaţii corecte şi detaliate referitoare la criptomonede şi de a spori încrederea oamenilor în aceste active. Este bine ştiut faptul că în general publicul larg are încredere cu greu într-un activ bazat pe un algoritm şi care există doar digital, nu poate fi văzut ori atins. Obiectivul nostru este ca orice om să ştie că pentru orice informaţie din sfera cripto, poate să vină la noi pentru a vorbi cu un consultant, iar informaţiile pe care le va primi sunt atât corecte cât şi relevante”, afirmă George Rotariu, cofondator şi CEO Bitcoin România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL