BNS, de Ziua Muncii:Vrem ca România să devină un loc în care munca cinstită este respectată şi recompensată pe măsură

Blocul Național Sindical
Sursă foto: Blocul Național Sindical/Facebook

România trebuie să devină un loc în care munca cinstită este respectată şi recompensată pe măsură, afirmă reprezentanţii Blocului Naţional Sindical (BNS) într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

„Este momentul să cerem schimbări reale şi să ne asigurăm că munca este apreciată la justa sa valoare. Vrem ca România să devină un loc în care munca cinstită este respectată şi recompensată pe măsură. Nu putem să permitem ca politicienii să ignore sau să subestimeze contribuţia noastră la dezvoltarea ţării. Haideţi să ne unim şi să ne facem auzite vocile pentru un viitor mai bun pentru toţi lucrătorii din România!”, afirmă sindicaliştii.

Conform BNS, Ziua Internaţională a Muncii este o ocazie de a recunoaşte eforturile depuse de fiecare cetăţean în construirea şi menţinerea societăţii.

„Astăzi, de Ziua Internaţională a Muncii – 1 mai, sărbătorim munca şi dedicarea lucrătorilor din toate domeniile. Este o ocazie de a recunoaşte eforturile depuse de fiecare dintre voi în construirea şi menţinerea societăţii noastre. Să ne bucurăm împreună de această zi şi să continuăm să luptăm pentru drepturile şi beneficiile noastre!”, se mai precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, întreaga clasă politică a neglijat valorile fundamentale ale muncii şi ale lucrătorilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: