Bogdan Ivan, precizări despre scandalul din jurul tezei sale de doctorat

Bogdan Ivan Gruia
Sursa foto: Facebook / Bogdan Ivan Gruia

Bogdan Ivan, cel mai tânăr ministru al cabinetului Ciolacu, se află de câteva zile în centrul atenției, după ce presa centrală a scris despre teza sa de doctorat.

Mai multe publicații au transmis că CNATDCU (Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare) a invalidat decizia Universității București de a-i acorda titlul de doctor lui Bogdan Ivan.

Teza sa de doctorat se intitulează Aspecte ale specificului organizațional al României, modele socio-organizaționale de actualizare a politicilor de resurse umane în rândul funcționarilor publici, coordonatorul științific fiind profesorul Vasile Dîncu, fost ministru PSD al Apărării.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, ministrul Bogdan Ivan a afirmat:

În urma susținerii tezei de doctorat, comisia de evaluare – formată din profesori universitari de la mai multe universități – a trimis recomandarea de a se acorda titlul de doctor. În urma analizei CNACTDU, s-au solicitat anumite completări în termen de 12 luni, până în februarie 2024. Completări pe care le voi face în termen și voi depune din nou lucrarea”, a explicat Bogdan Ivan pentru Bistrițeanul.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL