Bogdan Stoica: Cel mai ciudat 1 mai din istorie

Bogdan Stoica

Bizară sărbătoare avem azi. Auzi, Ziua Muncii. De parcă munca a îmbogățit pe cineva vreodată în România!

De la tv curg avertizările de pericol. Te ia viitura, o să mori de insolație, te atacă căpușa, o să iei foc, micii au salmonela, în mare e meduza ucigașă, iar pe munte te prinde ursul.

De pe net te invită să sărbătorești electoral ziua muncii oameni care n-au muncit niciodată decât pentru a-și aranja pe viață neamurile și a-și procura sinecuri și pensii speciale.

Toți luptătorii online împotriva comunismului te cheamă la combinațiile lor din HoReCa să sărbătorești unul din cele mai puternice simboluri ale ideologiei pe care chipurile o detestă.

A mai picat și miercurea, ca proasta. Cu ce faci punte, cu luni sau cu vineri, că-s la distanțe egale?

Și cât de tare să te distrezi, că mai urmează și Paștele, cu același narativ menit să te scoată din casă și să te lase fără creier, fără ficat și fără bani.

Când știi că s-a terminat distracția de Ziua Muncii și începe cea de Paști? Cum te organizezi?

Merge mielul direct după mici sau trebuie să faci două zile de pauză cu meditație, mindfulness și grâu încolțit cu apă kangen?

Are cineva idee cum să procedăm? Cineva care să ne inspire pe toți. Hai să ne vedem undeva, să ne organizăm. Ce ziceți de Piața Victoriei?

 

 

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: