Bogdan Stoica: Crevedia. Ultima frontieră a inutilității

bogdan stoica

E delir total pe subiectul Crevedia, nici războiul din Ucraina nu s-a bucurat de asemenea sofisticățenii de PR mincinos, politic și jurnalistic.

Ancheta cazului a luat-o într-o direcție absolut bizară. Administatorii firmei, faimoșii milionari în euro de care n-a auzit nimeni, încă n-au fost citați/chemați la Parchet. Deci n-au nici o calitate procesuală în ancheta asta, așa că mâine ar putea pleca în Nicaragua.

A apărut și primarul-minune din Crevedia, al cărui fiu se numără printre proprietarii cisternelor care au făcut poc. Fără să-l întrebe nimeni și fără a explica de unde știe, a povestit că totul a plecat de la nimic, din vina nimănui, și că așa a vrut Dumnezeu.

Din alte surse, a mai ieșit o năzbâtie. La depozitul ăla totul era în regulă, cei doi șoferi care mutau GPL dintr-o cisternă în alta erau niște profesioniști, dar a apărut un pakistanez cu o țigară în gură și s-a declanșat iadul pe pământ.

Practic, avem un vinovat. Nu-i știu numele din permisul de imigrări, dar sunt sigur că în română se traduce ca Acarul Păun.

Între timp, s-a trecut la controlarea tuturor stațiilor GPL. O droaie au probleme de legalitate și de poziționare care atrag riscuri imense. Ai zice că autoritățile le vor închide după explozia de la Crevedia. Aș! Le amendează. Așa că dacă explodează vreuna și mai mor niște oameni, niște inspectori vor putea ieși triumfători la televizor spunând: „stați liniștiți, amenda a fost dată”.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL